Retourneren, Herroepingsrecht & Modelformulier voor Herroeping

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en het retour aan te melden. U heeft na annulering, nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij zullen vervolgens het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,95 euro per pakket met DHL Parcel voor Nederland en circa 12 euro per pakket met Post.nl voor België. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@amaregalo.nl en kunt u gebruik maken van bijgeleverde “Modelformulier voor herroeping”. Deze kunt u hier downloaden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Identiteit ondernemer :

Amaregalo                                                                                         
Pembastraat 40,                                   
1339RC – Almere                                           

E-mail: info@amaregalo.nl

Telefoonnummer: 06/50547875

KvK nummer: 85179124

BTW-nummer: NL004062469B62

×

Buongiorno!

Welkom bij Amaregalo. Klik op onderstaand contactpersoon om een whatsapp bericht te starten.

× Kan ik u helpen?