Webwinkel Keurmerk

Italiaanse Keukenposters

De Italiaanse Keukenposters staan prachtig voor in de keuken, woonkamer of als eyecatcher boven de eettafel in aquarel, worden gemaakt door de Franse schilderes Lucile Prache, die in Parijs woont en werkt. Lucile studeerde aan de Penninghen Art School in Parijs en maakt onder meer illustraties voor reclamebureaus, tijdschriften, kookboeken en restaurants. De levendige illustraties van Lucile, hebben een enthousiaste aanhang vergaard binnen de internationale illustratiescène.
Haar passie ligt vooral bij culinaire illustraties. Haar energieke kleurenpalet gecombineerd met een unieke artistieke flair, trok onmiddellijk de aandacht van tal van toonaangevende Europese modepublicaties. Als gevolg hiervan, heeft Lucile veel samengewerkt met tijdschriften als Marie-Claire. Lucile brengt haar vrije tijd het liefst door op de markt of in de keuken, met het bedenken van recepten en ingrediënten voor haar cucina-collectie.

Italiaanse keukenposters geven uw keuken gezelligheid

De Italiaanse keukenposters zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, formaten (verticaal of horizontaal) en talen (Engels of Italiaans). Ook bestaat er de mogelijkheid te kiezen tussen een wel of niet gesigneerde poster door de artieste. De print is een hoge kwaliteit print van het originele aquarel schilderij. De kader en klemmen voor ophangen zijn niet in de prijs inbegrepen.
De verschillende verkrijgbare afmetingen zijn:
• 21 cm x29,7 cm (A4-formaat)
• 29,7 cm x 40 cm
• 33 cm X 43 cm
• 30 cm x 40 cm
• 29,7 cm x 42 cm
• 40 cm x 50 cm
• 42 cm x 59,4 cm
• 50 cm x 70cm
Italiaanse Keukenposters zijn decoratief en geven jouw keuken meer sfeer, gezelligheid en uitstraling. De keuken is een belangrijke ruimte in het huis, waar we veel tijd door brengen. Toch wordt vaak vergeten om deze ruimte aan te kleden. Hier wordt er gekookt, bijgepraat over de dag, gegeten en gedronken.

Culinaire Creativiteit door keukenposters!

De recept keukenposters kunnen eveneens bijdragen aan jouw culinaire creativiteit!
Gemakkelijk online te bestellen en jouw print wordt met liefde verpakt en plat verzonden in een beschermende cellohoes met karton in een stevige envelop. Klik op de foto om alle Italiaanse keukenposters te bekijken.
Italiaanse Keukenposters
×

Buongiorno!

Welkom bij Amaregalo. Klik op onderstaand contactpersoon om een whatsapp bericht te starten.

× Kan ik u helpen?