Webwinkel Keurmerk

Keukentextiel in Italiaanse stijl

Keukentextiel is nu éénmaal onmisbaar in de keuken. Met het uitgebreide aanbod op Amaregalo.nl, fleur je jouw keuken op. De keukenhanddoeken zijn gemaakt van hoge kwaliteit keukenlinnen. De keuken-schorten of kook-schorten, die er voor zorgen dat jouw kleding schoon en beschermd blijft tijdens het koken, werken in het atelier, in de tuin of achter de BBQ. De keuken schorten zijn gemaakt van 100% polyester en zijn voorzien van een duurzame nek-band. De extra lange zwarte banden zijn aanwezig om omwikkeld te kunnen worden om aan de voorkant te strikken. Ze zijn maat unisex en passen bij de meeste volwassenen. Bovendien zijn ze gemakkelijk wasbaar in de machine.

Keukentextiel ontworpen door kunstenaars

Wat het keukentextiel zo bijzonder maakt, is dat de kleurrijke prints zijn ontworpen door internationale kunstenaars en vervolgens worden afgedrukt op divers keukentextiel. Dus achter elke print, schuilt een getalenteerde kunstenaar. Met de aankoop van een keukenhanddoek of keukenschort, steunt u ook de artiest.

Keuken schort Italiaanse stijl

Zo is o.a. de aperitivo-serie, getekend door de Amerikaanse schilderes Lisa Anderson, oorspronkelijk afkomstig uit Seattle. Lisa schilderde de aperitivo-serie in het voorjaar van 2020, terwijl ze op haar balkon in Milaan zat, tijdens de eerste corona lockdown.

Het waren de klassieke Italiaanse cocktails zoals Aperol Spritz en Negroni en de uitgebreide aperitivo-traditie, die Lisa verwelkomden toen ze in 2018 naar Italië verhuisde. Lisa zat bijna iedere avond op haar balkon met een drankje en haar aquarelspullen, om dit heerlijke moment vast te leggen. Op sommige avonden, hoorde ze de buren zingen, hier en daar verrezen er kleurrijke spandoeken met hoopvolle teksten. Lisa werd overweldigd door de positieve reacties op haar aquarellen en was terecht trots toen ze werd gevraagd om ze online te verkopen.

Ze houdt van het idee dat haar creaties nu in de huiskamers over de hele wereld hangen. Lisa werd verliefd op Italië, op de cultuur, de mensen en op hun veerkracht. Op haar beurt streeft ze ernaar kunst te creëren, die vrolijk en opbeurend is.

Keukentextiel is een leuk cadeau idee om te vragen of om te geven voor Sinterklaas, Kerstmis, Moederdag of gewoon zomaar!

Bekijk het Italiaanse keukentextiel HIER

×

Buongiorno!

Welkom bij Amaregalo. Klik op onderstaand contactpersoon om een whatsapp bericht te starten.

× Kan ik u helpen?